![Przystawka - Bób na parze](/upload/cobbo/blog//przepisy-kuchenne-cobbo-thermo-plus-rzystawka-bob-na-parze_570x342_cs3.jpg)
Składniki:
Wykonanie:
1.Do naczynia miksującego, wlać wodę i wsypać sól.
2.Na pokrywę nałożyć naczynie parowe i wsypać bób.
3.Czas: 25:00min, Temperatura: Varoma, Prędkość: 1.
4.Gotowe. Wyłożyć bób na półmisek, dodatkowo posolić i posypać płatkami suszonego chilli. Smacznego.
500 g | Bób |
700 g | Woda |
1 łyżeczka | Sól |
1 łyżeczka | Płatki chilli (opcjonalnie) |
1 łyżeczka | Sól gruboziarnista |
Wykonanie:
1.Do naczynia miksującego, wlać wodę i wsypać sól.
2.Na pokrywę nałożyć naczynie parowe i wsypać bób.
3.Czas: 25:00min, Temperatura: Varoma, Prędkość: 1.
4.Gotowe. Wyłożyć bób na półmisek, dodatkowo posolić i posypać płatkami suszonego chilli. Smacznego.